VinterVild

Alla inlägg under april 2014

ANNONS
Av vintervild - 10 april 2014 10:30

Somnade sent inatt för så fort jag lade mig ner så började jag hosta och kunde inte sluta. Testade att dricka vatten, men det hjälpte inte. När älsklingen kom och lade sig vid halv två hade jag fortfarande inte somnat och efter en stund så gick jag och lade mig på soffan istället för att inte hålla han vaken. Där lyckades jag somna till iaf, men tog lite sovmorgon imorse för att ens vara en människa på jobbet. Sabla hosta, halsen har jag hostat sönder åxo vilket leder till mer hosta osv osv i all oändlighet. Jag hatar min kropp.


Stretchen igår gick bra med tanke på omständigheterna. Mycket host, men hanterbart. Jag upptäckte att om en står i cheststand så rensar det bihålorna, det var lite oväntat måste jag säga.

Jag kände mig relativt mjuk, men svag, men är ändå nöjd med det hela. Nästa vecka så ska jag vara frisk och komma åter med nya tag!


Innan stretchen så körde jag lite yoga och blev sugen på att testa Russian split från golvet. Det gick inte riktigt som planerat:


Jag tror jag behöver öva liiite mer ;)
 

Som sagt, självbevarelsedrift är för veka ;)


Idag ska jag till Ida och få lite behandling. Min axel är mkt bättre efter förra veckans omgång så jag tror att vi börjar närma oss pudelns kärna. Skönt, inte kul att ha ont.

ANNONS
Av vintervild - 9 april 2014 11:30

Bättre idag, inget halsont så ska våga mig på stretch nivå 4 ikväll. Jag funderade på om jag skulle köra lite OP innan, men det är bäst att ta det lugnt och bara köra lite yoga och handstående.


Blev lite yoga igår, klarade inte att sitta still längre. Gick ok, lite katter ivägen här och var, men det är som det brukar vara.


Tanken är att jag ska händerna runt bakre ankel :P 


Det dröjer några dagar innan det blir pole igen, ingen tillgänglig OP innan söndag. Tråkigt, men sånt är livet. Får försöka överleva ändå...Av vintervild - 8 april 2014 07:45

Fortfarande ont i halsen, men ingen feber så sitter på jobbet men ingen träning idag heller. Kommer att dö av tristess snart, men bättre att ta det säkra före det osäkra. Om det känns bättre i eftermiddag så blir det yoga, igår så var det soffläge hela dagen efter att jag kommit hem. Så tråkigt...


Fick iaf nya, fina naglar igår, färgglatt den här gången. Det ser ut som godis, nom nom.


Nu blev jag sugen på godis  


Så inte mkt att rapportera om, jag hoppas att jag kan ta rygg 4 imorgon iaf, innan jag bokstavligen börjar klättra på väggarna.

Av vintervild - 7 april 2014 08:30

Jag trodde att jag skulle må bättre idag, men jag hade fel. Hade en liten debatt med mig själv imorse om jag skulle gå till jobbet eller inte, men eftersom jag inte hade ngn feber så masade jag mig ur sängen till slut. Snuvig, låter som sju svåra år och lite halsont så ingen träning idag heller :(


Det var tråkigt att vara sjuk i helgen och när älsklingen åkte iväg för att springa efter en fjäderklädd boll i lördags så passade jag på att städa ur syrummet eftersom jag inte kunde åka o träna. Fönstrena ska tvättas imorgon och det är enklare om man inte måste ta sig genom en hinderbana för att komma fram.

Nu så kan man se att det är ett rum med golv som man kan gå på, och man kommer fram till fönstret utan problem! Sedan så tog jag en tupplur på några timmar, väl förtjänat.


Igår så vågade jag mig på en kortis yoga för att komma ikapp alla challenges som jag följer på Instagram, men tog det så lugnt jag kunde. Och några handståenden, men var alldeles för trött för att det skulle vara ngt värt.


  Klart godkänd med raka ben, fötterna ihop och bara kort uppvärmning


  Padahastasana med katten i bakgrunden  Vishwanitrasana, första gången jag klarade den! Yay!


Skönt med ett rum att vara i så slipper jag kräla runt i hallen. Ska nog dra ner persiennerna nästa gång bara...


Idag ska jag fixa naglar, sen hem och ta det lugnt och hoppas att jag kan köra nivå 5 imorrn. Det är tråkigt att vara sjuk o tvingas vila.

Av vintervild - 6 april 2014 21:50

Av vintervild - 5 april 2014 11:00

Vaknade med halsont, blä och usch. Har ingen lust att vara sjuk, men är en så har en inget val så ingen träning idag. Ingen contortion flow och ingen yoga, får sitta i soffan och dreggla lite över Supernatural istället.


Det förklarar iaf varför gårdagens träning var extra dålig, hade inte ork till ngt alls och impron är inte mkt att hänga julgranen. Kolla själva.Handståendet innan gick iaf bättre, måste ha gjort slut på mina sista krafter där.


Idag kommer att bli en tråkig dag, men vad ska man göra när kroppen inte är på ens sida.

Av vintervild - 4 april 2014 08:42

Igår när jag kom hem så var jag så trött att jag tog en liten tupplur. Hade planerat ett långt yogapass, men efter nålar i benet så var tupplur en mkt bättre idé. Helt rätt val, älskar att sova middag...


Hann med middag, spela lite spel med älsklingen, yoga och lite bryggor innan sängdags ändå så en mkt produktiv dag igår. Men jag är glad att det är fredag, imorgon så ska jag sova länge, länge...


Vi fick läxa av Emma i onsdags att göra bryggor på torsdagen så jag lydde. Fortfarande så är nedgångarna katastrofala, men efter lite uppvärmning så fick jag till en helt ok brygga.


  Bättre, men fortfarande stelt


O sen mina yogautmaningar som jag följer på Instagram (@vintervild), här en härlig pose som kallas Wild Thing


Camatkarasana  


Jag yogar varje dag, men om jag skulle lägga upp allt jag fotar på bloggen så skulle ni bli tokiga på mig :P


Idag är det privat med Toubab och sedan är planen OP en timme eller två. Jobba, jobba på inverts och shouldermounts och sedan hem och sova!! Sova är verkligen det bästa som finns i hela världen.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se