VinterVild

Alla inlägg under april 2014

Av vintervild - 20 april 2014 21:30

Träning, vackert väder och vin. Så kan helgen sammanfattas, och ledigt imorgon igen. Jag klagar inte.


Balans! Iaf ett slag :)
 Nytt drop, ska bli finare men kul!
 

Älsklingen är ute och äter kossa ikväll så det är jag och djuren hemma. Snart dags att sova, det bästa som finns.ANNONS
ANNONS
Av vintervild - 17 april 2014 10:15

Dagen började inte bra precis. Först så hittade jag kattkräks i badrummet, på golvet iaf o inte på mattan, sen så såg jag att att städerskan hade slagit sönder en fin glasprydnad jag har (blev mest upprörd över att hon inte sagt ngt, saker går sönder men jag vill veta om det) och till sist så spillde jag kaffe på min nya klänning. Jag hoppas att dagen blir bättre...


Härligt träning igår, men efter nivå 4 pole med Lina så orkade jag inte med 1,5 h rygg så åkte hem istället. Kroppen behövde vila efter tre dagar pole i rad. Den är inte van, gammkroppen.


Nivå 4 var kul, men hård. Speciellt uppvärmningen. Inte för att Anna-Maija är ngn latmask på den fronten, men Lina var snäppet värre. O sen massa inverts och shouldermounts på det.

Sedan så lite enklare saker än vi gör i nivå 5, men inte enkelt för det. Shouldermount till aysha till superman där jag insåg att jag fick välja mellan aysha på enkla sidan eller superman på enkla sidan. Jag kan säga att superman på "fel" sidan var svårare än aysha på "fel" sida, så mkt nyttigt att öva på.

Samma med cupid på andra sidan, nästan omöjligt. På min vana sida kan jag göra den i sömnen, på den andra sidan.. not so much... Dags att börja jobba mer på den ovana sidan i allt helt enkelt :P

En kul sak var att vi övade på brass monkey och fick svinga med benet. Senast jag testade gick det inte alls, men nu bara flög jag upp! Till skillnad när vi övar på lyften i nivå 5, inget flygande eller lyftande där inte. Kul iaf att se att det händer saker fast man inte märker det på en gång.

Till sist lite handspring, happy day.


  Jag kan le i trick, ibland


Halvdag på jobbet idag, ska gå om 1,5 h och till Ida för att titta till elaka vänsterbenet. Sedan hem och sova middag innan lite yoga, men mest längtar jag efter att sova middag. Älskar att sova, det bästa som finns...

Av vintervild - 16 april 2014 09:00

Snart långhelg, det ser jag verkligen fram emot. Ska bli så skönt att få sova... Jag har enkla drömmar ibland :)


Nivå 5 igår gick bra, förutom att mitt vänstra ben bara blir sämre och sämre. Nu kan jag inte ens luta mig fram i 90 grader innan det börjar göra ont och split/straddle går inte heller, och det känns som kolsyra i hela benet emellanåt. Dumma ben, kan ni inte bara fungera? Bokade en tid till imorrn, för det här går inte...


Annars gick det bra igår, måste öva mer på coreövningar och min handspring är som den är eftersom jag inte övar den för tillfället, så ingen överraskning. Vi fick lära oss en mkt fin kombo igår, jag ska få den snabbare och mer flytande, men gillar den mkt.Idag ska jag ta igen på nivå 4 eftersom jag missade förra veckan, och sedan nivå 4, rygg. Mkt träning, men imorrn blir det naprapat och sedan vila. Och yoga såklart ^^ Av vintervild - 15 april 2014 10:15

Hade ett bra contortionpass med Clara igår, fortfarande lite svag men kände mig mjuk och rörlig.


  Så nära huvudet nu!


  O med raka ben  Brygga, togs dock efter att jag böjt tillbaka  Älskar formen på den här, så mjuk


Mina ben har däremot begått myteri, vänster är inte alls med på banan. Allt gör ont, spagatstretch, splitstretch, höftböjarstretch, så den är inte glad. Jag trodde först att jag hade sträckt den när jag övade spatchcock, men då skulle den bli bättre med vila o inte sämre. Jag ska till Ida när lönen ramlar in, nu så överdoserar jag Linnex och varm vetekudde för tillfället.

Höger är bättre, men jag tror att jag snedbelastar den nu när vänster är så dum. Det känns lite i muskler här och var så jag tar det lugnt och tokstretchar inte. Men spagaten finns där när jag är varm iaf, yay!


Idag nivå 5, ska bli superkul.

Av vintervild - 14 april 2014 09:00

Måndag, men kort vecka på jobbet den här veckan. Yay! O det behövs, jag kunde inte somna igår och sov riktigt dåligt när jag väl somnade så ville inte vakna imorse. Hade dock inget val eftersom jag fortfarande inte blivit multimiljonär ;)


Helgen har varit full av träning, härligt. I fredags var det handstående och sedan lite OP efter det. Tog det lugnt, men skönt att vara uppe på stången igen.


I lördags var jag först inne hos Ida och tittade till min axel, som har blivit mkt bättre. Det känns skönt att vi har hittat vad som felades och att det går att göra något åt det. Medan jag låg där med nålar och ström så pratade vi anatomi och nördade ner oss på hur ryggraden ser ut och hur muskler fungerar och namnges. Mkt intressant, jag lärde mig massor. Kroppen är intressant, undrar om det finns en anatomiklass jag kan gå ngnstans...


Sedan hann jag hem och äta lite och vila en stund innan både jag och älsklingen åkte iväg på träning igen, men åt varsit håll. Han för badminton, jag för Contortion Flow och sedan en contemporaryklass med Emma. Sammanlagt 3,5 h, helt underbart!


Sen så åkte jag hem och tog det lugnt, älsklingen sov borta så det var bara jag och missar hemma hela kvällen och natten. Mkt skönt...


Igår var det först möte med SPDF och sedan så skuttade både jag och Hanse in i polesalen för lite OP. Ett bra pass tycker jag, hade skrivit en liten lista på saker att öva och gjorde allt utom en kombo, och satte en ny kombo jag kämpat med. Inte så snyggt än, men det kommer. Fick det på film, men det var så mkt folk i salen som ovetandes hamnade på film så jag kan inte med gott samvete lägga upp de filmerna. En måste tänka på att inte alla vara på nätet.


En impro blev det iaf, och där meddelade jag alla om att det skulle filmas och publiceras innan så den är ok att dela.


Helt ok, men varför väljer jag alltid de långa sångerna för?


Idag blir det rygg med fina Clara efter jobbet och sedan hem och försöka torka duntäcket som tvättades igår. Det blev så tungt att torktumlaren inte klarade av det så får ta till lite gettolösningar efter träningen idag.

Av vintervild - 13 april 2014 21:48

Helg fylld av träning, helt underbart. O kort vecka innan påsk, ännu bättre. Livet är gott.

Av vintervild - 12 april 2014 22:55

3,5 h dans idag, ren lycka. Snart sova och Pole imorgon.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se