VinterVild

Direktlänk till inlägg 29 april 2014

Trött men nöjd

Av vintervild - 29 april 2014 08:45

Drömde imorse att jag sov och inte alls ville vakna, det stämde väldigt väl med hur jag kände när klockan ringde. Men imorrn så har vi halvdag på jobbet och eftersom jag ska träna på eftermiddagen så blir det sovmorgon, yay! Sova...


Ryggpasset igår gick bra, jag fick sällskap av fina Emma och vi körde på ordentligt. Jag kände mig mjuk och i balans så är riktigt nöjd.


Elbow stand, börjar ta sig
 

  Rosen, börjar bli enklare att komma in i


Är nöjd med det jag fick gjort så ett bra pass. Visserligen så kan alltid axlarna bli lite mjukare och jag längtar tills jag kan komma in i saker utan att det ser ut som sju svåra år, men det kommer. Ett steg i taget.


Emma gjorde fina framsteg med, och jag hoppas att vi fortsätter att träna ihop.


Idag nivå 5, får se hur det går. Just nu vill jag bara lägga mig och sova...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se