VinterVild

Direktlänk till inlägg 24 april 2014

Balanserad

Av vintervild - 24 april 2014 08:45

Vaknade med halsont imorse så idag blir det ingen träning. Det känns bättre nu, men jag har ingen lust att bli sjuk igen så tar det lugnt och satsar på handstående med Toubab imorrn istället.


Träningen igår gick bra, men det blev inte så mkt pole. Jag körde handstående och yoga innan, det gick riktigt bra. Lyckades stå på händer länge två gånger, lite vingligt såklart men helt ok.


Måste sluta dansa!
 


Inte perfekt form ännu, rumpan ska in mer, men jag står.


Sen så testade jag handvolt, alldeles själv, och kom runt till stående! Visserligen väldigt böjda ben på slutet, men jag ramlade inte på rumpan iaf. Mkt stolt över migsjälv.


  Baby bakasana, inte så lätt som man kan tro


När det var dags för pole så var jag trött och kall och alldeles opepp så det blev bara lite snurrar och handstående mot stången innan ryggpasset.


Ryggpasset gick bra, inte det bästa någonsing men bra. Börjar komma in i mina ned- och uppgångar i brygga och cheststand kändes ok. Dock så stör mitt vänsterben något, när vi gjorde assisterade bryggor så kunde jag inte trycka ifrån lika mkt med vänster eftersom det är dumt och då blev jag alldeles sned. Dumma ben.

Vi avslutade med att testa en spagat med djup backbend bakåt, typ som en marchenko på golvet, och det är inte i närheten för mig än, men jag kom längre än jag trodde. Alltid något ^^


Så vila idag, lite enkel yoga och vila inför morgondagen. Först jobb, och te tror jag att jag vill ha.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se