VinterVild

Direktlänk till inlägg 23 april 2014

Onsdagstrött

Av vintervild - 23 april 2014 09:00

Trött, som alltid. Ville inte gå upp imorse, som vanligt, men hade mer än en katt som jamade i mitt öra så hade inte riktigt något val. Trots att jag inte kunde somna igår och sov rätt så dåligt.


Nivå 5 igår var kul, som alltid, men jag råkade ut för en hemsk skada! Jag bröt nageln!! Inte för att det gjorde så ont, de är ju av plast, men ändå. Ser inte så snyggt ut, fåfäng som jag är.


Vi lärde oss machine gun som jag postade igår, tränade ett drop (nagelmördaren) och så lite spinny. Machine gun var inte så svårt som jag trodde, men känns rejält i skinnet. Men vig ser en ut o det är skoj.


Bjuder på söndagens impro, helt ok men jag ser väldigt letargisk och uttråkad ut. Måste jobba på lite karisma.Idag blir det lite OP och handstående innan rygg 4. Men först jobb såklart.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se