VinterVild

Direktlänk till inlägg 17 april 2014

En sån dag

Av vintervild - 17 april 2014 10:15

Dagen började inte bra precis. Först så hittade jag kattkräks i badrummet, på golvet iaf o inte på mattan, sen så såg jag att att städerskan hade slagit sönder en fin glasprydnad jag har (blev mest upprörd över att hon inte sagt ngt, saker går sönder men jag vill veta om det) och till sist så spillde jag kaffe på min nya klänning. Jag hoppas att dagen blir bättre...


Härligt träning igår, men efter nivå 4 pole med Lina så orkade jag inte med 1,5 h rygg så åkte hem istället. Kroppen behövde vila efter tre dagar pole i rad. Den är inte van, gammkroppen.


Nivå 4 var kul, men hård. Speciellt uppvärmningen. Inte för att Anna-Maija är ngn latmask på den fronten, men Lina var snäppet värre. O sen massa inverts och shouldermounts på det.

Sedan så lite enklare saker än vi gör i nivå 5, men inte enkelt för det. Shouldermount till aysha till superman där jag insåg att jag fick välja mellan aysha på enkla sidan eller superman på enkla sidan. Jag kan säga att superman på "fel" sidan var svårare än aysha på "fel" sida, så mkt nyttigt att öva på.

Samma med cupid på andra sidan, nästan omöjligt. På min vana sida kan jag göra den i sömnen, på den andra sidan.. not so much... Dags att börja jobba mer på den ovana sidan i allt helt enkelt :P

En kul sak var att vi övade på brass monkey och fick svinga med benet. Senast jag testade gick det inte alls, men nu bara flög jag upp! Till skillnad när vi övar på lyften i nivå 5, inget flygande eller lyftande där inte. Kul iaf att se att det händer saker fast man inte märker det på en gång.

Till sist lite handspring, happy day.


  Jag kan le i trick, ibland


Halvdag på jobbet idag, ska gå om 1,5 h och till Ida för att titta till elaka vänsterbenet. Sedan hem och sova middag innan lite yoga, men mest längtar jag efter att sova middag. Älskar att sova, det bästa som finns...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se