VinterVild

Direktlänk till inlägg 16 april 2014

Dumma ben

Av vintervild - 16 april 2014 09:00

Snart långhelg, det ser jag verkligen fram emot. Ska bli så skönt att få sova... Jag har enkla drömmar ibland :)


Nivå 5 igår gick bra, förutom att mitt vänstra ben bara blir sämre och sämre. Nu kan jag inte ens luta mig fram i 90 grader innan det börjar göra ont och split/straddle går inte heller, och det känns som kolsyra i hela benet emellanåt. Dumma ben, kan ni inte bara fungera? Bokade en tid till imorrn, för det här går inte...


Annars gick det bra igår, måste öva mer på coreövningar och min handspring är som den är eftersom jag inte övar den för tillfället, så ingen överraskning. Vi fick lära oss en mkt fin kombo igår, jag ska få den snabbare och mer flytande, men gillar den mkt.Idag ska jag ta igen på nivå 4 eftersom jag missade förra veckan, och sedan nivå 4, rygg. Mkt träning, men imorrn blir det naprapat och sedan vila. Och yoga såklart ^^  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se