VinterVild

Direktlänk till inlägg 4 april 2014

Middagslur

Av vintervild - 4 april 2014 08:42

Igår när jag kom hem så var jag så trött att jag tog en liten tupplur. Hade planerat ett långt yogapass, men efter nålar i benet så var tupplur en mkt bättre idé. Helt rätt val, älskar att sova middag...


Hann med middag, spela lite spel med älsklingen, yoga och lite bryggor innan sängdags ändå så en mkt produktiv dag igår. Men jag är glad att det är fredag, imorgon så ska jag sova länge, länge...


Vi fick läxa av Emma i onsdags att göra bryggor på torsdagen så jag lydde. Fortfarande så är nedgångarna katastrofala, men efter lite uppvärmning så fick jag till en helt ok brygga.


  Bättre, men fortfarande stelt


O sen mina yogautmaningar som jag följer på Instagram (@vintervild), här en härlig pose som kallas Wild Thing


Camatkarasana  


Jag yogar varje dag, men om jag skulle lägga upp allt jag fotar på bloggen så skulle ni bli tokiga på mig :P


Idag är det privat med Toubab och sedan är planen OP en timme eller två. Jobba, jobba på inverts och shouldermounts och sedan hem och sova!! Sova är verkligen det bästa som finns i hela världen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se