VinterVild

Direktlänk till inlägg 1 april 2014

Katastrofrygg, NM och NGPP

Av vintervild - 1 april 2014 08:45

Katastrofrygg igår, som jag trodde. Det sitter i mina ledsna axlar, och bröstrygg som har bestämt sig för att bli stel som en betongvägg, men jag glädjer mig åt att svank och höfter var fina iaf.


  Jag verkar inte komma längre än så helt enkelt  Inte tillstymmelse till böj i bröstryggen, men svank och höfter ser iaf bra utIngen idé att deppa, det kommer nya dagar och imorrn ska axlarna få lite behandling igen så de kan bli mjuka och fina igen någon gång.


I helgen så var det Norska mästerskapen i pole, hoppa in på Youtube och sök på NPSC 2014 så får ni se alla fina bidrag. Här är vinnaren i dam-elit, I like it!
Och för alla som är sugna på att tävla för första gången så har Nordic Grand Prix Pole öppnat en amatörklass, sista ansökningsdag 7:e april så skynda att ansöka!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se