VinterVild

Direktlänk till inlägg 23 mars 2014

Orosdag

Av vintervild - 23 mars 2014 21:24

Dagen har mest spenderats till oro, igår kväll så släppte jag ut missen och mini sprang som ett spjut efter. Jag blev inte så orolig för de brukar komma tillbaka rätt snabbt, men bara missen kom. Mini var alldeles borta.
Morgonen kom o ingen katt. Jag gick ut o letade o ropade, inget svar. Borta.

När mörkret föll så ville missen ut igen, och jag var på väg att gå på kattjakt igen, men då kom missen tillbaka med mini! Lyckan var total, trots att kräket luktade kompost. Älskade minifjant, mattes bebismisse. Nu kan jag sova lugnt.

Annars har jag varit på styrelsemöte med SPDF och ätit middag hos mor o far. Imorse hann jag med första serien i Ashtangayoga o på kvällen ett bad o lite stretch.
Imorrn blir det OP, får se vad jag lyckas med då.

Kapotasana

Eka Pada Kapotasana

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se