VinterVild

Direktlänk till inlägg 22 mars 2014

Träning och träningsvärk

Av vintervild - 22 mars 2014 09:45

Det blev mycket träning igår, slängde in en private med Toubab innan mitt planerade OP pass och med fokus på handstand press-up så var jag helt slut efteråt. Det är inte enkelt att stå på händer...


Var helt slut när det var dags för OP, men kämpade på med spatchcock. Det är inte vigheten som är problemet, utan att lyckas komma in i den och sedan att sitta kvar. Jag och E hjälpte varandra med att peta in fötter på rätt ställe och efter mkt om och men så lyckades jag själv en gång! Världens fulaste spatchcock, men man måste börja ngnstans. 

Efter så gick jag till NPS och deras Friends and family night. Planen var att bara titta på, men när jag fick chansen att köra en liten impro så kunde jag inte tacka nej. Älskar att köra impro.


Idag är mina axlar och min rygg träningsvärkiga och stela som pinnar. Jag hoppas att de mjukar upp sig lite till i eftermiddag då jag har contortionklass, just nu så känner jag mig som en stelopererad gammal gumma.

Ska nog mjuka upp mig med lite lätt yoga snart.


 Stelt igår


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se