VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 mars 2014

Hemmastretch

Av vintervild - 20 mars 2014 09:00

Körde lite ryggstretch hemma igår, kändes sådär. Vissa saker gick bättre än andra, som alltid.


  Framsteg, nuddar huvudet!

 

 

Kändes skräp, men nuddar iaf två blockBortsett från minis fotobomb så behöver jag bättre höfter och bröstrygg  


  Framsteg! Bättre balans och rakare ben!


Ber om ursäkt för de mörka bilderna och kattrumpor i vägen, det är inte så gott om varken utrymme eller ljuskällor hemma.


Det går framåt, sakta sakta. Det jag behöver jobba mest på är höftböjarna, om de kan lossna lite så kommer allt att bli mkt enklare.


Älsklingen kom hem sent igår med, men inte lika sent så vi hann säga hej iaf. Inte bara jag som är borta på kvällarna ^^

Idag är det modern dans på lunchen och sedan så kanske jag kör lite OP efter jobbet om det känns ok. Just nu känner jag mig trött och allmänt blä, men det kan ändras. Jag får se, har ändå planerat OP imorrn så kanske ska spara de stackars axlarna tills dess och stretcha ben hemma istället. Vi får se, vi får se...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se