VinterVild

Direktlänk till inlägg 12 mars 2014

Post-balett

Av vintervild - 12 mars 2014 13:45

Det känns i kroppen att det var ett tag sedan jag var på baletten, speciellt vaderna undrar vad som hände. Och koordinationen hade gått och gömt sig, Bambi på hal is var nog graciösare av vad jag var igår. Men kul, så kul, och härligt att ha lite träningsvärk i kroppen igen.


Lite yoga innan sängdags, min spagat på höger ben börjar bli samarbetsvillig igen, vänster är lite ledsen fortfarande. Och spliten kändes fin, det blev lite fokus ben helt enkelt. Inga bilder, dock. Kanske tar någon i studion idag om benen fortfarande är på min sida då.


Pole idag, yay! Tänkte fokus styrka och grunder, inverts, shouldermounts, raka ben, fina linjer. Vill inte riskera att skada mig, bäst att ta det lugnt, men ska bli så härligt att kasta mig runt stången igen. Saknad.


Hemma är allt bra, förutom att missen kom hem med ett skrapsår på nosen igår. Slagsmål, eller så har han snubblat på sina egna tassar och skrapat sig själv. Han är inte så smidig, den där, så det skulle inte förvåna mig.


Först lite mer jobb, sedan till paradiset och poleträningen. Längtar...


Vårgröna, nya naglar  
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se