VinterVild

Alla inlägg under februari 2014

Av vintervild - 11 februari 2014 07:45

Trött idag, kunde inte somna igår. Det var för varmt, för kallt, för mkt katter, för få katter, bara jobbigt helt enkelt. Somnade väll runt ett så är inte pigg och glad idag. Snarare trött och mordisk.


Känner mig lite allmänt blah just nu. Det är blött och tråkigt ute och inga framsteg varken inom stretch eller styrka. Just nu står jag och stampar och det är så otroligt frustrerande :( Finns inget som får en att tappa motvationen mer än brist på framsteg... O så är axeln lite arg fortfarande. Bättre, men ond och mest superstel.


Känner mig fortfarande krasslig, älsklingen har varit hemma en vecka men det bryter inte ut för mig. Jag vill hellre bli sjuk på riktigt och få det överstökat än gå o dras med en småförkylning i all oändlighet.


Balett idag och sedan lite OP, får se vad jag orkar med idag. Sova kanske?

ANNONS
Av vintervild - 10 februari 2014 21:13

Vissa dagar går fortare än andra.

Namaste.

ANNONS
Av vintervild - 9 februari 2014 11:45

Idag kommer att bli en lat söndag, ska bara ner och hälsa på mor och far en snabbis, annars så hade jag tänkt ligga i soffan och göra ingenting resten av dagen. Lite yoga förståss, men det räknas inte ^^


Inte mkt har hänt, jag har jobbat, tränat, sovit och varit hos Ida för lite nålar och massage. Min hamstring är väldigt mkt bättre, jag kan stretcha utan att det gör ont för första gången på evigheter! Yay! Axeln är bättre med, men just nu så är den lite upprörd efter alla nålar som den fick i fredags. Så det är till att ta det lite lugnt med pole ett tag framöver, och speciellt vridande rörelser. Lugn och fin, helt enkelt.


Yogan går bra, jag jobbar mer på olika flow istället för positioner för tillfället, och trots att jag vinglar som besatt så känns det rätt bra. Balansen blir lite bättre iaf, ett steg i taget.


 Fallen angel pose


Idag så tänkte jag prova på hela första serien i Astanga, jag har hittat bra klasser på nätet att följa så jag hoppas det går bra och inte är för mga katter i vägen hela tiden. Vilket kan bli svårt.


Jag har åxo varit duktig och laddat upp massa gamla impros som bara legat och skräpat.


Gammal, och i kategorin mindre bra impros :P


Men ska börja dagen med lite frukost (brunch?) och te tror jag. Och inte somna i soffan, fast det känns lockande.

Av vintervild - 7 februari 2014 22:05

Bakasana

Namaste.

Av vintervild - 6 februari 2014 07:15

Det blir inget CPC för mig iår tråkigt nog. Såklart är jag besviken över att inte ha blivit utvald, men det är bara att plocka upp mig och gå vidare. Det finns fler tävlingar, och min kropp behöver lite vila och kärlek hur som helst.


Ryggstretchen igår gick riktigt bra, jag kunde ha huvudet bakåt väldigt mkt för att vara jag och det var ett lugnare och mjukare ryggpass än vad vi brukar ha. Axlarna känns fortfarande som betong, men min waterfall var riktigt snygg.


  Om min rygg betedde sig sådär i cheststand så skulle de där fötterna vara i marken!


Idag är en trött dag, min kropp lekte "hur många gånger kan jag få henne att gå på toaletten innan hon bryter ihop" när jag skulle somna (svar: fler än man kan tro) och den orangea mini-missen lekte "hur högt kan jag kurra i mattes öra innan hon gör kattsylta av mig" vid fyra imorse (svar: väldigt högt, men han var billig där ett tag) så det har inte blivit så mkt sömn som jag skulle ha önskat. Tur att det är helg snart, sova...


Idag modern dans på lunchen och yoga fokus ben efter jobbet. Om jag inte somnar ngnstans däremellan förståss.

Av vintervild - 5 februari 2014 13:00

Inte sjuk än, och jag hoppas att det håller i sig så. Trött däremot, blev en liten sovmorgon imorse eftersom det är lång och sen dag med ryggstretch idag. O en massa jobb såklart ^^


Balett och OP igår. Balett på lunchen är världens bästa idé, trots att jag måste äta l lunch vid skrivbordet efter, man blir så pigg och glad efteråt. Igår blev det hopp och piruetter från fjärde position, som jag är riktigt usel på, men bara att kämpa på.


OP på eftermiddagen, gick sådär. Tar det fortfarande lugnt med axeln så inga handsprings eller enhandssnurrar med höger hand. Jag kände mig lite off och svag, måste börja öva på shouldermounts som jag hatar för annars så blir jag inte bättre. Tyvärr.

Hade trevligt sällskap iaf, Emma jobbade och fina S och en annan fin S höll mig sällskap. Och jag lyckades med Jade igen! Nästan platt! Tog bara tre försök och all kraft jag hade att trycka ner benet så långt.


  O så ser jag lika normal ut som vanligt


O en impro som började med att jag slog näsan i stången o inte blev det bättre efter det. En sån dag helt enkelt.

Men alla dagar kan inte vara perfekta.


Nu lite mer jobb innan ryggpasset i kväll. Får se hur det kan tänkas gå...

Av vintervild - 3 februari 2014 10:30

Det var svårt att vakna imorse, jag lyckades inte kräla mig ur sängen förrens kl åtta. Jag tror att jag är på väg att bli sjuk, snuvig, nysig och hostig, men ingen feber eller halsont så lite frustrerande. Är hellre sjuk på riktigt än bara lite grann.


Det blev lite träning igår, först rygg med Clara. Ambivalent rygg igår, den kändes stark och mjuk i styrkemomenten, men cheststand var katastrof. Det gick inte att slappna av för fem öre, fötterna i marken känns evigheter bort. Frustrerande. Fick ta till ankelvikter, då gick det lite bättre iaf.


  Jag tror att min rygg hatar mig


Lite eagle åxo, framsteg där trots att jag inte har ngn balans och tyvärr inte kan göra på andra benet för min högeraxel tycker inte om när jag vrider runt.


  Jag pussar inte stången, lovar ;)


Sen var det möte med SPDF, det gick bra. Snart är det årsmöte och innan dess infomöte om IPSF:s regler. Det kommer nämligen att gå en tävling i maj, Nordic Grand Prix, i Globen, där IPSF:s regler ska användas och de är inte de enklaste att förstå sig på. Dessutom så har IPSF fått för sig att regler och trickslista bara får lämnas ut till domare och tävlande och hållas hemlig för alla andra så det går inte att läsa in sig på reglerna själv.

Men är ni intresserade så kom till DQ den 16:e februari kl 13.00 för att få info om IPSF:s regler och Nordic Grand Prix!


Sen så var planen lite pole, men det gick inte så bra så jag körde handstående istället och tittade på duktiga Camilla som övade flickisar med Toubab. Hon är så duktig!


Jag klarade lite handstående iaf, varför kan jag inte stå så här bra varje gång?Nu lite jobb, men jag är trött, frusen och illamående. Antar att chips och kaffe inte är den bästa frukosten.

Av vintervild - 2 februari 2014 19:48

Två yoga-utmaningar den här månaden, #inversionsmakeyouhot och #yogaforlovers så mga bilder kommer det bli! Vissa mer smickrande än andra...


Namaste.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se