VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 januari 2014

Helgen

Av vintervild - 19 januari 2014 19:15

Helgen har gått fort och varit intensiv, men på ett bra sätt. Förutom att jag hade det sämsta ryggpasset på länge i lördags, stelare pinne får man leta efter, men jag gjorde det bästa av situationen och hade skoj ändå. Det är främst mina axlar som har blivit stela eftersom jag har fått mer muskler där. Mer muskler=stelare. Bara att jobba ikapp helt enkelt.


Sedan så var det hem och ta det lugnt ett slag, duscha, titta på film, sova middag, innan jag skulle iväg på fest.

För mig så var det en lugn tillställning och jag tog sista pendeln hem för att slippa den förbenade nattbussen. Hade det lugnt och skönt hela natten, älsklingen sov hos R.


Idag har jag sovit, tittat på CSI och Dr Who, tagit ett skumbad, läst bra bok och druckit te och tittat på Jurassic Park. En gammal klassiker vid det här laget.


Yogats har det gjort såklart:


Urdhva padmasana  


Galavasana   Garudasana


Det kommer att bli en tidig kväll för mig idag, känner mig lite slö och det är så skönt att få sova ordenligt. Planen för imorgon är OP efter jobbet, jag hoppas på framsteg! Som alltid...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se