VinterVild

Direktlänk till inlägg 16 januari 2014

Ändrade planer

Av vintervild - 16 januari 2014 08:15

Ingen ryggstretch igår, Nelle fick förhinder så det blir nästa vecka istället. Jag passade på att åka hem i tid och spendera lite tid hemma för en gångs skull. Det var uppskattat :)

Klappade katter, åt middag, tittade på film och yogade ett slag i lugn och ro. Så lugn och ro man kan få med tre nyfikna katter som måste kolla vad matte håller på med hela tiden.


  Katt som inte alls låg i vägen, lovar.


Gårdagens pose var huvudstående igen, råkade radera filmen men kan lägga upp en bild på det från idag istället, tillsammans med dagens som är handstående. Blir en tur till studion idag för OP så har lite mer utrymme att ramla omkull på :)


Så OP idag, träna på tricken från Anna-Maijas klass och lite styrka. Jag måste börja styra upp min träning lite, skriva ner vad jag ska öva på och hur det går, får se om jag orkar börja med det idag. Om jag inte somnar först. Får iaf massage på jobbet idag, yay!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se