VinterVild

Direktlänk till inlägg 10 december 2013

Poledags!

Av vintervild - 10 december 2013 08:00

Så skönt att få träna pole igen igår, men det märktes att jag spenderat en vecka med att äta pepparkakor. Det var mkt som inte riktigt ville sig i början, men till slut så blev det ett bra pass trots allt. Tränade lite handspring och Iron X, den senare har jag helt tappat det lilla jag hade så bara att börja om från början. Men den kommer när den kommer helt enkelt.

Lyckades med handspring från stången iaf, första gången på film! Det var gårdagens lycka :)


Yay!


Nu ska det bara bli lite mer kontrollerat, konsekvent och med fina fötter hela vägen. Nästa steg är deadlift, men det är långt tills dess. Jag har nämligen återigen konstaterat att mina magmuskler inte vill jobba, de är lata och lämnar gärna över arbetet till ngn annan del av kroppen. Tex mina stackars överansträngda höftböjare. Måste piska absen i form!


Filmade en impro med, men lyckades bara få med halva mig så det var inte så mkt att dela med mig av.


Sen så var jag så upp i varv när jag kom hem att jag inte kunde somna, låg och vred mig och somnade inte förrens framåt tolv så det kommer att bli en trött dag idag. Ingen träning idag, det blir hem och rulla ut muskler efter jobbet istället. Eller somna på soffan, det fungerar det med.


Längtar efter fungerande ben så att jag kan stretcha och träna fina flexymoves, men får stretcha det som kan stretchas till dess. Dvs vader, framsida lår, rumpa och rygg. Mkt rygg framöver alltså ^^

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se