VinterVild

Direktlänk till inlägg 6 december 2013

Fortfarande nöjd

Av vintervild - 6 december 2013 09:45

Nu finns poängen för alla deltagare ute på SM:s hemsida. Jag är mkt nöjd över mina poäng, precis som jag trodde så är själva poledelen helt ok medan dans och koreografi behöver jobbas med. Men nöjd som sagt, en otrolig poängförbättring från föregående år!


Ni har väll förresten inte missat att allas framträdanden finns ute på SPDF:s YouTubekanal?


Idag var jag och agerade nåldyna igen, en hård genomkörning av höger höftböjare och hamstring, jag linkade därifrån efteråt. Jag och bästa Ida, min naprapat, har dessutom kommt fram till en liten handlingsplan framöver för mina ben. Först och främst vila, ingen extrem stretch eller styrka, jag får köra pole men inga supervighetstricks. Sen så ska vi hitta grundfelet och laga det :) Jag är pepp! Men först lite vila, jag ska köra med Toubab på måndag morgon och sedan OP på kvällen med fina S.


Men dags för jobb, veckan är inte slut riktigt än.

 
ANNONS
 
malin

malin

8 december 2013 13:09

Vilken fin header du skaffat! :)

http://lallinka.blogg.se

vintervild

8 december 2013 16:51

Tack :) Behövde lite förnying :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se