VinterVild

Direktlänk till inlägg 26 november 2013

Ledsen höft

Av vintervild - 26 november 2013 08:30

Min höftböjare är allt annat än glad fick jag veta hos naprapaten igår. Visserligen visste jag det, men inte att det var så illa. Den ville verkligen inte vara med i leken längre, spänd o krampig och allmänt ledsen. Speciellt fästet upptill mot ryggraden, jag fick massage där och det var allt annat än skönt, men den är lite gladare nu iaf.


 

Sedan övergick vi till "gissa vilken muskel som gör ont", en mkt rolig lek. Jag känner av den när jag stretchar spagat men inte när jag stretchar split så det borde vara en hamstringmuskel, men det är det inte. O alltid när jag är hos naprapaten så vägrar den att göra väsen av sig, men jag fick en del nålar i hamstring och fästet och så ska vi ta itu med det hela efter SM.

Jag är ordinerad strikt vila efter SM för att mina stackars överarbetade muskler ska få vila, och det kommer att behövas.


Projektet SM-snygg fortsätter, idag dags för hårfix! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se