VinterVild

Direktlänk till inlägg 25 november 2013

The heat is on

Av vintervild - 25 november 2013 07:45

Det kommer att bli en trött dag idag. Jag vaknade imorse o var övertygad om att klockan snart skulle ringa så jag låg o väntade o väntade med en kurrande minifjant på bröstet. Till slut gav jag upp och tittade på klockan, den var tio över tre. Sagt o gjort försökte jag vända på mig och somna om, men med en väldigt påstridig liten katt blev det rätt svårt och sen så kom missen och ville gosa med så jag gav upp vid tio i fem och gick upp och betalade räkningar istället. Mkt spännande.


Var på jobbet innan sju, alltid ngt.


Helgens träning har gått bra, jag kom igenom hela koreon två gånger i lördags o det kändes inte så superjobbigt. Jag önskar att jag hade mer tid, som alltid, men jag kommer iaf kunna klara av allt på lördag. Om jag inte ramlar av scenen förståss.

Igår körde jag bara min statiska del och det var superkallt i studion och jag var trött så det kunde ha gått bättre, men dålig träning är bättre än ingen träning.


Idag är det vila, jag ska till naprapat och försöka få ordning på min höft som inte vill vara med i leken och sedan ska jag bli vaxad. Operation SM-snygg är i full gång, men jag vet fortfarande inte vad jag ska ha för kläder.


Startordningen är klar, jag startar åtta. Inte helt idealt, trea-fyra hade varit lagom, men men. Inte mkt att göra. The heat is on!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se