VinterVild

Alla inlägg under oktober 2013

Av vintervild - 8 oktober 2013 20:15

Sitter hemma ensam, har precis tvättat missens sår, eller misshandlat honom svårt som han själv uttrycker det, och väntar på att älsklingen ska komma hem. Snart dags att sova, det blev inte så mkt sömn inatt precis.

En viss fjantig misse började kräkas precis när jag släckt lampan och skulle sussa så det var bara att vakna och fixa. O sen när jag väl lugnat ner mig och nästan somnat igen så kräktes han en gång till. De är underbara nästan jämt...


Han var lite gosig igår iaf, han blev utsatt för tvångsgos i soffan för att han gick runt och ylade efter att få gå ut. Då blev han så traumatiserad att han blev tyst


 Trattkatt traumatiskt tvångsgosad till tystnad


Ingen träning idag, men imorrn ska jag köra benstretch och handstående. Sen är det hög tid att börja med SM-koreografin, o jag har noll fantasi på kombos just nu. Jag hoppas att det kommer när jag börjar dansa lite, förhoppningsvis.


Snart sova, den trasiga missen ska till veterinären och bli av med plastskrotet han har i kinden. Dyr i drift, den där.

ANNONS
Av vintervild - 7 oktober 2013 10:45

Det har varit tyst här, men jag har varit sjuk o är fortfarande inte helt frisk, även om jag är på jobbet, så det har inte varit mkt att skriva om. Var till veterinären med fjantmissen i fredags, det blev drän o hela baletten så vi ska tillbaka på onsdag och ta bort.

Helgen spenderades mest sovandes, tittandes på film och längtan efter träning, men det är en dålig idé ett tag framöver. Möte med SPDF:s styrelse igår och middag hos mamma o pappa var det enda.


Imorse var jag hos naprapat och fick massor med nålar i benen, bäst att passa på när jag ändå inte kan träna på ett tag. Nu är jag öm, men det känns bra.


Och det blir SM för mig i år igen, nu kan jag iaf inte få en sämre placering än förra året ^^

ANNONS
Av vintervild - 3 oktober 2013 16:45

Nu har förkylningen övergått till snurvel och snuvande, vilket iaf betyder att jag är på bättringsvägen, om än sakta. Vilket är tur för jag håller på att dö av tristess här hemma. Tittar på serier, klappar katter, jagar fjantig misse runt lägenheten. Hans sår har fortfarande inte läkt så imorrn ska vi till fru veterinären och laga djuret. Jag tror inte att han kommer att se det från den ljusa sidan...


Katt som kräver lagning Jag fick massor med söta presenter av älsklingen igår; en väldigt fin och rosa tröja från Kennedy Space center, Jelly Beans (som tog slut alldeles för fort), en liten handväska och lite småsaker som var mkt fina och omtänksamma.


Hösten har kommit medan jag har varit hemma, träden får den vackraste färgen och kylan kommer i luften. Härligt, jag älskar höst. Den bästa årstiden.


 Höstfärger


Av vintervild - 2 oktober 2013 22:01

Han känner mig väl

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se