VinterVild

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2013

Kaos

Av vintervild - 31 oktober 2013 09:41

Stretch igår, ben och rygg. Mitt högerben är total kaos för tillfället, jag ska till naprapat på måndag och förhoppningsvis få lite ordning på det, men stretchen gick sådär igår pga det. Svårt att stretcha fullt ut när det känns som att saker sitter fast.

Ryggstretchen gick inte heller så bra, jag var så otroligt trött och kände mig mer som en gammal gumma än en gummimänniska. Jag verkar ha tappat mina uppgångar från brygga med, måste övas mer på och chest stand fungerade inte alls. Ingen stretchdag med andra ord.


Idag blir det SM-träning för hela slanten, dags att lägga i den extra växeln. Känner mig inte det minsta pepp om jag ska vara ärlig, vill bara hem och sova. Men imorrn har jag halvdag som jag tänkte kompa och sova så länge jag kan! Vilket kan behövas för jag lovade i ett svagt ögonblick att gå på klubb idag efter träningen. Somningsrisken är stor.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se