VinterVild

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2013

Voltattack

Av vintervild - 29 oktober 2013 10:00

Bara tisdag än så länge, jag vill sova!! Är helt förstörd efter min intensiva helg, i helgen som kommer ska jag bara sova, sova, sova. O träna, men det räknas inte.


I söndags hade jag privatlektion med Toubab, fokus volter. Frivolt upp på matta, handvolt och bakåtvolt. Så kul! Först jätteläskigt, jag var övertygad om att jag skulle landa på nacken och dö, men det gjorde jag inte som tur var. Jag klarar inte en hel frivolt, men det är på gång och handvolt gick superbra. Jag behövde lite pass på slutet, men snart borde jag ha den utan hjälp. Med fart förståss, den stillastående varianten kan vi ta en annan dag.

O sen bakåthandvolt, läskigast av allt. Tur att Toubab är stark och kan hålla i mig så jag slapp bryta nacken där med. Inte lika lätt som handvolt, men det känns inte omöjligt iaf.

Log som ett barn hela tiden, hade superkul! Råkade nog sparka stackars Toubab i huvudet några gånger däremot, får nog börja betala honom för sveda och värk snart.


SM-träningen går framåt, jag har hela koreon i huvudet, måste bara få den att fungera i verkligheten med. En utmaning, som alltid.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se