VinterVild

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2013

Dekadance

Av vintervild - 28 oktober 2013 07:45

I lördags så fick jag, Emma, Stina och Hanse äran att uppträda på kvällens Dekadance, ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till. Älskar ju att stå på scen! Scenskräck till trots. Det enda var att jag var tvungen att ha skor på mig, höga klackar och allt. Jag var lite orolig för att bryta fötterna, men jag överlevde!


Det var superkul att köra, publiken var entusiastisk och jag ville aldrig gå ner från scenen, men var så illa tvungen när jag höll på att dö av trötthet. Men så kul! Körde fler gånger, men på slutet så var stången alldeles för hal och lokalen var väldigt varm så det kändes som en bastu och svetten rann. Som det ska vara.


  Two faced     In the moment


Fler gånger, tack! Trots att stången blev såphal av allt svett och latexshine och den rörde sig lite oroväckande mkt på spinny.


Så det blev sent i lördags trots att jag och Hanse gick hemåt rätt tidigt och jag bara drack Cola och Red Bull. Men så värt det när jag fick stå på scen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se