VinterVild

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2013

Fredagstankar

Av vintervild - 11 oktober 2013 10:30

Körde OP igår, första gången på länge eftersom jag har varit sjuk. Det gick helt ok, men jag blev trött fort och kände mig emellanåt som Moby Dick på en stång, men det är bara att kämpa på. Dags att börja tänka på SM-koreon, hitta nya kombos och kanske lära mig ett nytt trick eller två. Om de inte är för svåra.


  Lite framsteg, men långt kvar  O så var det det där med vinklar :P


Sedan gick jag och kollade på premiären av Aerialism där fina poledancaer och hoopare uppträdde, de var otroligt duktiga allihopa. Så det blev lite sent igår, fick bli en sovmorgon. Men älsklingen kom hem ännu senare, viktiga saker på jobbet så han var hemma efter tre.


Idag blir det vila, sova och planera o sen rygg med Clara imorrn igen!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se