VinterVild

Alla inlägg under september 2013

Av vintervild - 7 september 2013 19:00

Sitter i soffan alldeles nyduschad efter dagens träning och bara njuter. Det är god mat på gång, och gott vin till så jag ser fram emot att få äta.


Är rejält trött i musklerna idag, har tränat fem dagar i sträck och det var ett tag sedan. Igår var det privat med Toubab och det gick riktigt bra. Vi övade på förövningar till att bryta upp till handstående och sedan på att hålla formen i olika former. Ett bra pass helt enkelt.


 Balans under översikt


Idag blev det OP, rätt så lugnt för det kändes i axlarna efter gårdagens handstående. Övade på det vi gjorde i tisdags och försökte mig på nya saker, gick sådär. Fick till en impro iaf, utan att minnet på telefonen tog slut den här gången!


Lovar att den kommer upp snart, men nu så vill älsklingen dricka lite rosé och det kan jag ju inte säga nej till...

ANNONS
Av vintervild - 6 september 2013 13:00

Fredag och jag längtar hem till min säng. Ingen försovning imorse, men det var inte lätt att komma upp ur sängen för det. Imorrn blir det sova!


Körde rygg igår, med Emma. Clara fastnade på skolan, tråkigt men skolan är viktigare än contortion ^^

Det gick helt ok, jag jobbar på att ha fina, raka ben hela tiden vilket är enklare sagt än gjort när de bara vill krokna hela tiden.

Kände mig lite svag, måste jobba på att gå ner och upp ur brygga mer, just nu är det lite sådär med det.


  Boll


O så måste jag jobba med höfter och framsida lår, just nu är de som betong.


Idag blir det privatlektion med Toubab innan jag får gå hem och slockna i soffan.


ANNONS
Av vintervild - 5 september 2013 12:45

Försov mig imorse, det händer inte ofta. Vaknade efter sju, tydligen så ska man ställa klockan och inte bara tänka på att göra det.


Handstående igår gick bra, det är kul att vara igång igen men det märks att jag har börjat med lite ovanor under sommaren för helt enkelt var det inte.

Jag och Hanse fick stå mot rep istället för vägg och det var inte det enklaste. Speciellt inte när jag skulle öva på att gå ut i split och kom alldeles för långt ner med fötterna och höll på att ramla genom repet. Överlevde som tur var ^^


När jag kom hem så blev jag snabbt den mest hatade människan i hushållet. Missen har ju varit i slagsmål och fått ett sår som kläggade sig. Igår morse såg det fint ut, men när jag släppte in han igår på kvällen så var det fullt av klägg igen som elaka matte, aka kattplågerskan, fick ta hand om. Under stora protester. Men envisas man med att slåss så får man skylla sig själv.

Imorse var det bättre, men blir det inte helt bra snart så får vi nog åka till fröken veterinären. Klantkatt helt enkelt, o älsklingen är alldeles för blödig för att göra något åt det.


Idag ska jag och Clara köra lite rygg, och imorrn så är det äntligen fredag.

Av vintervild - 4 september 2013 09:00

Onsdag, tog lite sovmorgon imorse, mkt skönt. Det enda jobbiga är att lillmissen kommer och ska kela varje gång jag rörde på mig, han har lärt sig när jag ska gå upp på morgnarna.


Nivå fem igår, var mkt kul. Körde lite grunder, man kan aldrig ha en för snygg gemini, och sedan långa kombos som jag kämpade med att sätta. Gick sådär, o när vi sen skulle byta sida så gick det ännu mindre :P Men kul!


Jag och Emma körde lite rygg efteråt, jag var trött i musklerna men det kändes rätt mjukt trots allt.


Idag så var benstretchen inställd men handståendet börjar, yay! Ska bli superkul :) Men först lite te och jobb.

Av vintervild - 1 september 2013 21:16

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se