VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 september 2013

Sjukligt fortfarande

Av vintervild - 30 september 2013 20:30

Segdragen sjukdom det här, trodde jag var frisk igår och vaknade med feber. Grr... Nu känner jag mig bättre igen och hoppas att jag kan gå till jobbet imorrn innan jag helt glömmer vad jag höll på mig.


Dagen har tillbringats i soffan, tittades på Dr Who och Secretary. Jag har haft tre kissar inne hela dagen, missen sprang precis ut och de andra två håller på att ha ihjäl varandra med jämna mellanrum.


Jag fick lite energi framåt kvällen och har plockat undan och röjt lite i extrarummet som numera faktiskt går att gå in i eftersom snällaste pappa hjälpte mig att slänga de gamla sängarna som stått där i några månader. Det är fortfarande mkt att göra men jag hittade massor med kläder och träningskläder som legat underst, alltid ngt.


Älsklingen verkar ha skoj borta i Amerikat med, fick ett SMS igår, han kommer hem på onsdag och inte på tisdag. Det är tydligen svårt att hålla koll på dagarna ^^Så länge han inte spenderar alla pengar på strippklubbarna så är jag nöjd :P


Nu ska jag försöka sova, trots att jag sov till tolv idag så kan jag knappt hålla ögonen öppna.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se