VinterVild

Direktlänk till inlägg 26 september 2013

Upp och ner på friskhetsfronten

Av vintervild - 26 september 2013 22:30

Älsklingen har åkt till Amerikat och lämnat mig ensam hemma med de fyrbenta, det resulterar i omedelbart förfall och jordnötssmör till middag. Men gott var det.


Det var inte det bästa att träna igår, men kul var det. Fick den del nytt att tänka på, roliga saker att öva och skrämde livet ur stackars Alex med mina attackhopp och missar av stången. Hanse fick rädda mig mer än en gång...


Kul! O kommer att gå så mkt bättre när jag är frisk


Det blev hemma idag med, men var tvungen att släpa mig ur sängen och iväg och fixa håret. Det är inte så jobbigt som tur är, och jag kände mig bättre framåt eftermiddagen så då blev det ryggstretch med Clara. Är riktigt nöjd, men nu är jag helt slut igen och tror febern är på väg tillbaka. Dumma förkylning!


 Klarade rosen för första gången Helt ok cheststand, men fötter till marken!!!


O till sist ett exempel på hur man inte ska komma ut sin elbowstand.


Planen var att komma ner i cheststand...


Nu sova, om katterna låter mig. De är ju vana vid att älsklingen är vaken mga timmar till.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se