VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 september 2013

Stelt

Av vintervild - 20 september 2013 13:55

Körde lite pole och lite rygg med Emma igår. Var alldeles för trött i armarna för att pole skulle funka och stelare än en betongklump i axlarna när vi stretchade. Så idag blir det vila, och kanske ett bad om jag inte somnar i hallen.


Tränade på B-girl som jag lärde mig på Natasha Wangs workshop, den börjar komma:


Vingligt


Inga ryggbilder, det var inte mkt att visa. Måste börja stretcha ut axlar ordentligt efter träning igen, de börjar stelna till sig.


Är trött, har slagits med missen som fortfarande har ett elakt sår. Det såg jättefint ut och hade nästan läkt när det börja elaka sig igen så jag är åter onda kattplågarmatte som får jaga missen runt hela lägenheten för att tvätta sår. De andra två fyrbenta tycker dock att det är superskojigt att kolla på, sadister.


Lite mer jobb, sedan hem och sova. Imorrn blir det träning igen, och styrelsemöte för SPDF.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se