VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2013

Inget föl längre

Av vintervild - 19 augusti 2013 10:30

Det var en hård helg för mig, jag var ute både fredag och lördag. Det händer inte ofta och nu så behöver jag några veckor för att återhämta mig.

I fredags så hängde jag med äsklingen till vänner, R är och hälsar på från Paris och den andra killen hade jag tydlingen träffat förut men det har jag inget minne av. Som vanligt... Det blev lite vin, men inte så sent då jag åkte hem när pojkarna gick ut och drack öl.


I lördags så var det en plan att vakna tidigt och åka och träna, men jag sov länge istället. Och sedan lite middagssömn innan det var dags för kräftskiva hos Lina. Utan älskling, han fick vackert stanna hemma och vakta katter istället.


Dressed for success Det var superkul, jag stannade till småtimmarna, drack alldeles för mkt vin men utan att däcka iaf, och pratade alldeles alldeles för mkt. Som jag brukar göra med vin i kroppen. Åkte hemåt, hittade en nattbuss och var hemma efter fyra.


Så gårdagen spenderades inomhus, mestadels i soffan spelandes StarCraft med älsklingen. Nu blir det lugn och alkholfritt ett tag fram över, min stackars kropp är inte van vid att festa så den behöver återhämta sig med sömn och träning. Mkt träning, kurserna börjar nu i veckan så det är bara att köra hårt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se