VinterVild

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2013

Torsdag till slut

Av vintervild - 15 augusti 2013 07:30

Det blev ingen träning igår, jag kände mig trött och hängig efter läkarbesöket och kraschade i soffan med Dr Who istället, älsklingen var iväg på äventyr så det var bara jag och djuren så lugnt o skönt. Planen var tidigt sänggående, men serien var alldeles för lockande så det skedde självklart inte. Var iaf bättre än älsklingen som ramlade in genom dörren klockan två och sedan somnade i soffan tills det var dags för mig att gå upp ^^


Har snart överlevt första jobbveckan efter semestern, den är alltid värst och sen blir det bättre. Ser fram emot att få sova ordentligt i helgen och träna såklart. Dags att öka en växel nu efter sommaren och blir bättre än någonsin! Och ha kul så klart, viktigast av allt.  Innan tisdagens träning, väldigt opepp


Men först jobb och ikväll är det middag med flickorna, ska bli kul!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se