VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2013

Onsdagsblues

Av vintervild - 14 augusti 2013 07:15

Onsdag, jag fattar inte hur jag ska klara av att gå upp tidigt två dagar till. Kroppen har börjat förstå att det här inte var en engångsföreteelse och protesterar mot det hela. Undrar hur mga Trisslotter jag måste köpa för att vinna högsta vinsten...


OP igår, var segt. Det byggs om på studion så det är damm överallt och det sätter sig i linserna och kläderna och allt blir smutsigt. Inte så fräscht, men värt det i slutet förhoppningsvis.

Körde spinny och allt kändes jobbigt. Det märks att jag har varit borta, de små sakerna är det stor skillnad på och det gjorde så ont! Superman och gemini-scorpio-byten kändes som tusen nålar, jag hade glömt det. Bara att bita ihop och komma igenom det hela igen. Blä.


Körde impro, ska bara hinna lägga upp den ngn dag, men har en liten enkel kombo att visa så länge. Inte alls så snygg som jag skulle vilja ha den, men ngt att slipa på.


Snurrigt!


Idag blir det kort dag på jobbet, har läkarbesök i eftermiddag och efter det ska Clara och jag köra rygg. Ska bli så kul, var evigheter sedan sist! Är nog stel som en planka så förvänar mig inga under, men ser fram emot det!


Nu te och och jobb, det är kallt här.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se