VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2013

Dag 2

Av vintervild - 13 augusti 2013 08:30

Nu när jag har jobbat i en hel dag så tycker jag att jag förtjänar lite semester igen, motivationen ligger inte på topp direkt och jag lyckades dessutom glömma matlådan hemma, klantig som jag är.


Igår blev det inte mkt gjort, men jag påbörjade vecka 3 i min yoga-PT som fina Danielle har satt ihop åt mig. Det har blivit väldigt sporadisk rapportering om den eftersom semestern har kommit i vägen, men än så länge är jag väldigt nöjd och imponerad av sakerna som hon har satt ihop.

Det är inte bara yogaklasser utan varje vecka har ett tema med uppgifter och tankeställare som jag ska fundera över och det är inte alltid det enklaste. Vilket så klart är meningen.

Nu när jobbet är igång och rutinerna sätts igen så kommer det att bli fler uppdateringar även på yoga-fronten.


Idag blir det OP efter jobbet, sen hem och sova massvis. Två tidiga morgnar och jag är redan knäckt.  Två missar som åt upp älsklingens mat igår 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se