VinterVild

Alla inlägg under juli 2013

Av vintervild - 11 juli 2013 20:19

Nu är det semester! Min vana trogen så tar jag fredagen ledig och kan sova ut innan helgen. En flaska rose fick följa med hem, men jag lär däcka i soffan bara jag får lukta på korken.

Semestern började med träning i studion o det gick ok. Jag har lite lugnt med träningen nu, bara lek o kul i sommar hade jag tänkt.

Like a drop

Imorrn blir bara vila vad jag vet, inga planer iaf. Ska bli så skönt att få sova länge, länge..,

ANNONS
Av vintervild - 10 juli 2013 21:00

Pytte och jag körde en liten dubbel på spinny, men det behövs högre i tak än vi har i studion för sånt, mitt hår fick extrajobba som golvstädare ;)


Weee!!


Min nedgång är verkligen smidigheten själv, som en elefant. Och jag är mäkta imponerad av att Pytte lyckas hålla sig fast med extratyngd i händerna, jag har testat att hålla folk några gånger och glider bara ner på en gång. Starkt!


Imorrn blir det pole igen, och sista jobbdagen för jag tänkte ta fredag ledigt. Ska bara orka upp imorgon, det blir bara svårare och svårare ju närmre semestern jag kommer. Snart, snart.

ANNONS
Av vintervild - 10 juli 2013 09:24

Igår blev det mkt härlig träning, först två timmar pole med fina Pytte och sedan en timme med Toubab. Idag känner jag verkligen att jag lever... Så ingen träning idag, mina smått chockade muskler behöver vila, kan fixa med impron istället.


Jobbet går sakta, det är lugnt även om vi är rätt så många här. Jag funderar på att ta ledigt på fredag, vi har ju korta dagar på fredagar så det går att flexa ut utan problem. Att vara hemma o sova känns mer lockande ärligt talat...

Av vintervild - 9 juli 2013 09:00

Tisdag! Och nedräkningen till semestern fortsätter. Det är svårt att komma i säng en vettig tid när det är så varmt och ljust ute, men o andra sidan så är morgonpromenaden till bussen en fröjd. Imorse så fick jag sällskap av missen en bit, sen så stod det en kille o rökte bredvid trottoaren och då kunde han inte gå längre. Fegaste missen i hela världen helt enkelt.


Idag blir det träning iaf, med Toubab. Ska bli skönt att få röra på mig, det är lite sommarnedvarvning annars ^^

Av vintervild - 8 juli 2013 12:30

Det har varit dålig med träning på sista tiden, tiden har inte riktigt räckt till.


I lördags så var älsklingens syster, mamma och dennes sambo över på försenat födelsedagsfika så vi städade på förmiddagen och fikade på eftermiddagen. Älsklingens mamma hade med kattknark till de fyrbenta och katten blev alldeles galen.


  Hög som ett hus

Sen sov hon resten av kvällen, galenkatt.


Vi hade gjort det beboeligt på uteplatsen så vi kunde sitta där och njuta av solen och äta tårta och jordgubbar.


  Bordsdekoration


Sen så övergav älsklingen mig och gick ut och drack öl. Jag hade fått följa med, men var inte så sugen på socialt umgänge så stannade hemma och tittade på CSI, gick på nattpromenad och var vaken alldeles för länge för att vara jag. Inte lika länge som älsklingen, dock, han ramlade in genom dörren klockan fem.


Igår var jag hos Sofia och nålade benen medan älsklingen låg hemma och sov och efter det så var det inte direkt läge för träning så det blev soffläge hemma istället.

Älsklingen bestämde sig återigen för att överge mig, för dykning den här gången, så det blev till slut en lång promenad på sena eftermiddagen. En väldigt lång promenad eftersom jag lyckades gå vilse i skogen en aning.


  Sjö, i motljusNu har jag precis kommit till jobbet för förmiddagen har bestått av läkarbesök och provlämning vilket är vad jag gör nu för tiden känns det som. O mer kommer det att bli, mina sköldkörtelvärden var låga så måste gå o lämna nya prover om en månad. Tur att det finns frikort.


Bara en vecka till semester, jag längtar...

Av vintervild - 7 juli 2013 10:18

Söndagsnöje ^^

De sitter sju centimeter in i muskeln åxo, hard core!

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se