VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 juli 2013

Tisdagens

Av vintervild - 30 juli 2013 20:00

Regn.. Det börjar kännas som riktig svensk sommar nu, vi har varit bortskämda med alldeles för bra väder de senaste veckorna. Det är rätt skönt med lite regn, så länge jag slipper vara ut i det.


Har tränat idag, yoga imorse enligt mitt fina pt-schema och sedan privat med Toubab. Kände mig ungefär lika smidig som en elefant i en porslinsaffär under båda passen, men det var skönt att röra på mig.


Lite semesterresa är boka nu åxo, på lördag så åker vi ner till Antalya i en vecka. Vi har gratis boende där nere så när vi hittade billiga flygbiljetter så var det bara att slå till. Det känns som mer semester om man kommer hemifrån men jag kommer antagligen att dö i värmen där nere. Över 30 grader är en aning för varmt för mig, tur att det finns AC.


Missen har hittat hem igen som tur är, men han är ute och springer trots vädret. Han blivit väldigt mkt utekatt under sommaren, tror nog att han flyttar hem igen när det blir kallare ute.


Nu väntar vi på att maten ska komma, ingen av oss orkar riktigt laga mat just nu.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se