VinterVild

Direktlänk till inlägg 29 juli 2013

Hemma igen

Av vintervild - 29 juli 2013 11:15

Borta bra men hemma bäst, så bäst att jag inte hinner blogga. Ingen större förlust, jag har mest sovit, druckit rosé och spelat Starcraft ^^ Och oroat mig, missen har inte varit hemma på flera dagar så jag tror självklart det värsta på en gång. Min fina missefjant, alldeles borta...


I paradiset var allt som det brukar, lugnt och skönt och fullt av söta grisar och mysiga kossor. Jag fick inte gosa så mkt med dem dock för grisarna hade skabb och kossorna hade ringorm.


 Kitty njuter i solen

 

  Dina spanar ut över sitt rike och ser till så att inga elaka kor kommer och äter upp oss  Sen solnedgång i Lillby där jag bodde i ett hus en ensam majestät och hade det så lugnt o sköntIgår var jag iväg och körde lite rygg med Emma, det gick helt ok. Lite stelt och ömt och jag lyckades kapa halva mig när jag filmade min cheststand men annars så gick det bra. Vi tog en fika och pratade lite efter innan det var dags för mig att åka hem och fira söta syster som fyller år idag. 25 igen, självklart ;)


Planer för dagen är vila och yoga. Älsklingen har semester nu han med, men vädret är inte det bästa så det blir lugn o innelekar idag. Vi har iaf planerat för semesterresa, på lördag åker vi till Antalya i en vecka och där är det 40 grader i skugga så då kommer att bli sol så det räcker och blir över.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se