VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 juni 2013

Sammanfattning

Av vintervild - 30 juni 2013 10:00

Gårdagen var lång, speciellt som jag inte kunde somna på fredagkvällen och låg vred mig medan klockan tickade på. Somnade vid tre-fyra tror jag och sedan upp för att köra contortion med Clara klockan tio. Inte mkt sömn, men jag överlevde. O träningen kunde jag ju inte missa.

Det gick bra, kände mig stel och trött eftersom magen fortfarande inte är bra (dumma mage) men det är bara att köra ändå. Jag lyckas lyfta mig upp i chest stand varje gång nu, även om jag kickar lite så kommer jag över den jobbiga punkten iaf.Vi körde i en timme, vi är riktigt effektiva nu för tiden, sedan så begav jag mig till jobbet och jobbade tills ögonen gick i kors, ca fyra timmar. Medan de andra hade battle i studion, jag var mkt avis på dem, men man kan inte få allt.


Hemma gjorde vi inte mkt, tittade på lite film och spelade Starcraft. Jag börjar bli riktigt duktig om jag får säga det själv ^^


Idag så ska jag på födelsedagsbrunch hos Clara som blir ett år äldre. Jag har gjort hummus att ta med mig, med massor av vitlök precis som jag vill ha den.


Kunde dock inte somna igår heller så jag är mer än lovligt trött idag. Jag hoppas att jag kan sova inatt iaf...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Li

30 juni 2013 10:35

Du ser stark ut i din chest stand!

vintervild

1 juli 2013 08:19

Tack :) Det börjar ta sig på styrkefronten ^^

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se