VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 juni 2013

Fortfarande

Av vintervild - 19 juni 2013 07:45

Magen är fortfarande inte bra, jag fick råd om att det kan vara amöbor som spökar så jag ska ringa vårdcentralen och be om att få lämna prover. Yay, eller inte...


Var iaf och fick nålar igår, min onda hamstring tycker inte om att vara sysslolös så den blev extra ond under semestern. Så den fick leka nåldyna och elcentral så nu är den bättre. Även höger axel fick sig en omgång och vi kom fram till att det var deltoidmuskeln som var överansträngd så den blev åxo nåldyna. Den har fortfarande inte återhämtat sig så det bli lugn o ro idag.

Sofia var även rar nog att tejpa min ankel så jag slipper ha ett stort bandage i vägen. Vi insåg att jag är rätt skadad, när hon bad mig lägga upp benet och sträcka ut foten så gav jag henne min finaste point. Även på sjukhusbritsen med andra ord ^^


  Färgglad fossing


Strax ska jag bege mig till Huddinge för att träffa en läkare inför min InternetKBT. Allt på en gång...

 
ANNONS
 
Signe

Signe

19 juni 2013 08:58

Kan man ha KBT över internet? Fascinerande ändå. Visste inte det.

Nu är det ju midsommar osv men OP nästa vecka?

http://svettigmenstolt.shapemeup.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se