VinterVild

Direktlänk till inlägg 8 juni 2013

Nationaldagen

Av vintervild - 8 juni 2013 19:30

Jag har glömt att berätta om den underbara nationaldagen som jag och älsklingen hade. Inte för att det är en dag som vi brukar fira, men ledig mitt i veckan med strålande väder kan man ju inte tacka nej till.


Det började med att älsklingen gjorde supergod gurksoppa med avokado, att avnjutas kall med bröd till. Mycket mumsigt, han kan laga mat den där pojken.

Sedan tog vi en tupplur, obligatoriskt på lediga dagar, innan vi åkte in och handlade det sista viktiga inför resan.


Eftersom vädret var så härligt så åkte vi bara hem och lämnade av de nyinköpta sakerna och begav och sedan till Boule & Berså för lite vin, boule och njutning i solen. Älsklingen drack dock öl och slog mig dessutom i boulespelandet.


 Älsklingen i solen

 

Sen blev vi hungriga och gick in mot söder där vi ramlade in på en jamaicansk restaurang som var riktigt trevlig, god mat och fint ställe, innan vi begav oss hemåt. Jag traskade barfota genom hela staden eftersom jag lyckats vricka till min fot, höga klackar och vin fungerar bäst i teorin så att säga.


Hemma och i säng sent, men det var det värt efter en härlig dag.


Imorrn åker vi, snälla pappa kommer och hämtar oss strax innan fyra på morgonen eftersom flyget går okristligt tidigt. Allt är packat och klart, lägenheten relativt städad och katterna nästan sönderkramade. Det återstår att se om det blir någon sömn innan det är dags att bege sig, dock. Resfebern brukar sätta stopp för det.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se