VinterVild

Direktlänk till inlägg 5 juni 2013

Tillbaka på noll

Av vintervild - 5 juni 2013 08:45

Onsdag, sol och halvdag. Men jag kommer att jobba nästan full dag ändå för Clara och jag ska köra contortion i eftermiddag, yay! Länge sedan nu, det ska bli så kul ^^


Igår blev det pole, inget direkt organiserat från min sida men det var kul att köra lite olika saker. Hade sällskap av Camilla, Elin och Anna-Maija, alltid roligare med kul folk omkring sig.

Har börjat stretcha ben igen lite smått och det känns ok. Lite ont i höger hamstring idag men inte alls som det brukar så jag är hoppfull! Min spagat och split är dock usel nu, så frustrerande!


 Jag som var så nära...   Måste börja stretcha fötter igen med


Men bara att jobba på och komma tillbaka. Sakta, sakta...


Hade en intressant kväll när jag kom hem sen, älsklingen fick blodsockerfall och var allt annat än koherent. Det började bra, han stod och kokade lite pasta vid spisen när jag kom. Vi kramades och pratade lite, sen så började han fippla med ugnen så jag satte på den åt honom och vips så hade jag förstört makaronerna. Men han kunde inte förklara hur och han vägrade att äta druvsocker.

Så höll vi på i trekvart, jag försökte förstå vad han menade samtidigt som jag försökte få i honom druvsocker trots att han envisades med att han inte alls hade lågt blodsocker. Till slut så hittade jag blodsockermätaren och kunde visa att det var lågt, riktigt lågt och då gick han med på druvsocker och vips så var allt bra!. Han skulle ha litat på mig från början...


Imorrn är det ledigt, röd dag, och det ska bli så skönt! Sovmorgon!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se