VinterVild

Alla inlägg under maj 2013

Av vintervild - 4 maj 2013 09:30

Lillmissen överlevde gårdagen, några delar färre men annars helt ok. Just nu ligger han och kurrar glatt bredvid mig, sötmissen.


 

Gårdagen var trevlig, fick god mat, ett långt härligt bad i varm pool och vin. Klarade en stor utmaning för min godisfrihet, blev erbjuden Gott och Blandat efter två glas vin och lyckades stå emot. Yay!


Om en timme ska jag åka till studion för contortion med Clara, nu när jag inte tävlingstränar längre så kan vi hårdköra och det tänker jag göra. Älsklingen ska dessutom iväg och umgås med R innan han åker tillbaka till Paris så jag kan stanna länge utan att få dåligt samvete.


Först dags för lite frukost så jag orkar att köra all in i studion.

ANNONS
Av vintervild - 3 maj 2013 11:00

Nu är lillmissen inlämnad till veterinären, det var inte populärt alls. Han skuttade glatt in i buren men när matte stängde så blev det läskigt. O åka bil och bli buren var inte heller kul, o när vi väl kom till veterinären så vägrade han att komma ut istället. Fjantkatter. Men allt såg bra ut, hjärtat var bra, kulorna satt där de skulle och vikten var fin. Kl två ska jag hämta hem honom, nykastrerad, chippad och vaccinerad. O hoppas att han kommer att förlåta mig.


Igår körde jag med Toubab och tog igen ett ryggpass. Det gick bra båda två, med Toubab så tränade jag på flares vilket jag har problem med. För mkt ben som ska åt olika håll, men jag fick till det till slut. Jag jobbar på en ny golvgrej upp till stången, fullt görbart, ska bara få lite mer styrka i armarna så går det.

Rygg var som vanligt, men med Emma istället för Nelle den här gången. Inga jätteframsteg men det gick inte dåligt heller. Imorrn så ska jag och Clara köra, då kommer det att bli hårdkörning!


I eftermiddag så är det grillning hos K och hon har lovat att jag ska få bada i utomhusbadet den här gången. Ser fram emot att få sitta i varmt bubbelvatten och bara njuta... Och kanske somna, den risken finns.

ANNONS
Av vintervild - 2 maj 2013 09:15

Trött torsdag (ingen överraskning precis), det blir sent i säng efter nivå 5 men så värt det. Imorrn kan jag sova längre, lillmissen ska ju till veterinären och bli knipsad så jag jobbar hemifrån hela dagen för vi har sommartid på fredagar och jobbar bara sex timmar. O så kan jag hålla koll på honom efter ingreppet o inte behöva vara orolig.


Nivå 5 gick bra igår, vi gjorde lite kombos och saker som vi gjort för länge sedan och jag kommer ihåg hur svårt det var första gången men nu gick det som en dans. Nästan iaf, o jag kom upp i min handspring varje gång :) På ena sidan, måste börja jobba på den andra nu, när det gäller allt. Vi gjorde spinny inverts på slutet och på den enkla sidan så gick det hur lätt som helst men på den andra inte riktigt lika bra, milt sagt. Mina mål framöver är att öva på mkt basicsaker och framför allt att köra mkt på min ovana sida.


Den här veckan blir det ingen OP, idag ska jag köra med Toubab och ta igen ett ryggpass o på lördag så kör jag och Clara igång med vår lördagscontortion igen och på söndag så blir det vila, min axel och mitt ben behöver det. Men sen är det igång igen så mkt jag bara orkar och hinner.


Jobba lite, sedan träning och sen hem och gosa med älsklingen.

Av vintervild - 1 maj 2013 17:15

Det är farligt att bara ta en liten tupplur, jag sov i tre timmar och vaknade precis. Skönt var det iaf, tycker om att sova... Ska gå till mamma o hämta mitt nya busskort o sedan åka in till studion för lite träning. Ryggstretchen är inställd idag, tur med tanke på min sovning, men nivå 5 kommer det att bli. Benet känner fortfarande av behandlingen det fick igår så kommer att ta det rätt så lugnt.


Jag har en utmaning för migsjälv åxo, inspirerad av Malin så ska maj vara en godis- och lattefri månad! Jag peppade igår med att dyka ner i godisskålen som älsklingen fyllt till bredden men från och med idag så är det slut på sånt för ett tag framöver. Det borde inte vara några problem, hoppas jag. Hade planerat att få med älsklingen med, men det tror jag inte går. Han är en dålig diabetiker som äter väldigt mkt godis...


Älsklingen är iväg och träffar pojkarna igen, jag fick följa med om jag ville men att sova är mer min grej. Social som jag är :P

Av vintervild - 1 maj 2013 09:45

Valborg blev en lugn affär. Älsklingen åkte till kompisar för att vara social, jag var trött och stannade hemma med vin och Game of Thrones och tidigt sänggående. Mer min stil.


Naprapatbesöket gick bra, blev "misshandlad" med nålar och el precis som jag ville. Min hamstring var ond och elak men jag hoppas att den blir bättre när den har läkt ihop efter gårdagens behandling.

Axeln fick även den sig en omgång, den var överansträngd precis som jag trodde, men borde bli helt bra bara den får vila lite.


Idag hade jag planerat att sova länge, länge men hade glömt att stänga av mobilen så vaknade kl sex. Sedan så började grannens hund att tokskälla, katterna leka och det blev alldeles för varmt så jag gav upp. Så mkt för sovmorgon.


Katterna lyckades bättre med att sova, de invaderade katthyllan båda två...


 Katthylla


Vet inte riktigt vad dagen har att bjuda på, får se när älsklingen vaknar. O hur bakis han är, han var full nog att spela "SingStar" igår ;)

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se