VinterVild

Alla inlägg under maj 2013

Av vintervild - 11 maj 2013 21:15

Det har inte hänt så mkt intressant i mitt liv på sistonde, därav att det är så tyst här. Ingen lördagscontortion idag, fina Clara är bortrest så vi får ta igen dubbelt så mkt nästa vecka istället. Jag körde lite benstretch hemma och har börjat stretcha hamstrings igen, men det är en bit att gå innan jag är där jag vill vara. Jag skulle kunna trycka mig ner i en spagat men sakta är det som gäller, ett steg i taget.


Imorgon så ska jag och älsklingen ut och dyka på vrak hela dagen, vi packade allt nyss och lillmissen såg noga till att vi hade med det viktigaste:


 Jag vill åxo dyka, mamma!


Snart ska jag sova, det blir en relativt tidig morgon imorgon och jag har sovit lite dåligt den sista tiden. Behöver min skönhetssömn...


ANNONS
Av vintervild - 10 maj 2013 22:30

Första impron på länge


Inte mer än så blev det gjort idag.

ANNONS
Av vintervild - 9 maj 2013 08:45

Gårdagen är inget att minnas, förutom att vi fick öva på aerial cartwheel.


Med hjälp av Hanse


Än så länge behöver jag pass, men snart så klarar jag det själv.

Av vintervild - 7 maj 2013 07:30

Trött idag, föga förvånande. Jag ser fram emot ledig torsdag, önskar att jag hade tid att vara ledig även på fredag men jag tror att det kan bli svårt. Skulle vara skönt med extra sovtid dock...


Igår blev det massor med träning, jag tog igen på nivå 4 och sedan handstående. Inte det bästa handståendepasset jag har haft eftersom jag var så trött att jag höll på att somna och var tvungen att sitta på golvet och vila mellan varje moment, men så är det ibland.


På nivå 4 tränade vi att hoppa upp i brass monkey, vilket inte gick så bra för jag tränar aldrig brass. Men det är bara bra att träna på nya saker.

Sedan körde vi batman och jag tränade mest på min svagare sida som har blivit negligerad pinsamt länge och det gick helt ok. Inte lika smidigt som på den starkare sidan men det kommer.

Gjorde även olika cupid-drop och den här gillade jag skarp:Måste bara få till den snabbare och smidigare så kommer den att bli supersnygg.


Idag blir det vila, måste förbi ett passkontor och skaffa nytt pass innan vi åker till Egypten och sedan så ska jag försöka komma i säng i god tid för en gångs skull. Vi får se hur det går...

Av vintervild - 6 maj 2013 09:15

Lillen tyckte att katten var dålig på att tvätta sig bakom öronen...


 

Trött och huvudvärkig, men ska ta igen polepass i eftermiddag och sedan handstående. Halvdag på onsdag och ledig på torsdag, yay! Ska försöka att överleva tills dess.


Har hållit mig ifrån både godis och latte sedan 1:a maj så känner mig rätt duktig. Lattebristen kan nog förklara huvudvärken, dock...Av vintervild - 5 maj 2013 12:00

Idag borde jag få guldmedalj för världens bästa flickvän. Älsklingen var ute hela natten, väckte mig halv fem för han hade glömt nyckeln och kommer att vakna till nybakat bröd och färskpressad juice. Vart hämtar jag den? ^^


Jag har köpt en riktig juicemaskin, en Hurom slow juicer. Den är tyst och snabb och det går att göra sojadryck med den åxo så trots att den kostade en halv förmögenhet så förutspår jag att den kommer att bli väl använd. Redan idag har jag gjort morotsjuice till migsjälv och grapefrukt- och äppeljuice till frukost. Så nu kan jag göra juice på morgonen utan att väcka hela huset.


Lördagscontortion med Clara gick som sagt riktigt bra. Det var ett tag sen vi körde riktigt ordentligt och idag så har jag träningsvärk, det är inte ofta jag får det av ryggstretch längre.


Jag har blivit stelare i axlarna på sistonde, antagligen för att jag har fått mer muskler. Det går i vågor.


O så en liten film... Guest appearance by Clara :)Idag blir det ingen träning, det är dags för storhandling och städning hemma.

Av vintervild - 4 maj 2013 16:45

Har haft ett underbart bra lördagscontortionpass med Clara, men just nu så måste jag ta en lite tupplur innan jag kan berätta om det. Bjuder på en bild på en klart förbättrad Scorpion pose så länge, även om jag såklart vill ha fötter på huvudet.


 Balans först, sedan djup


Nu sova lite middagslur...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se