VinterVild

Alla inlägg under maj 2013

Av vintervild - 25 maj 2013 16:45

Tiden går fort när man har roligt, eller ngt sånt. Dagen har bjudit på lördagscontortion med Clara och middagslur med migsjälv, en lagom lördag med andra ord.


Gårdagens träning gick bra, gjorde massa nytt och spännande med Toubab. Bland annat enarmshjulning med lite tryck vilket tog lång tid för mig att våga på golvet. Vi fick gå vägen via tjockmatta för att jag ens skulle våga försöka, men det gick tillslut! Och sedan bakåtkullerbytta till handstående och pik-hopp till handstående. Sen var mina stackars axlar alldeles slut, men jag sprang iväg och körde lite pole med Jessica. Hon lärde mig sidesaddle och jag fick henne nästan in i Janeiro. Nästa gång!

O så freestyle såklart.


 Sidesaddle


Idag blev inte mkt filmat förutom lite hjulningar ^^Nu dags att handla mat...

ANNONS
ANNONS
Av vintervild - 24 maj 2013 07:30

Jag hade inga direkta planer för gårdagen vilket var tur för jag fick ta hand om en älskling med lågt blodsocker. Jag vet inte hur lågt för jag hittade inte blodsockermätaren och älsklingen visste inte ens vad jag hette så det var ingen idé att fråga, men lågt var det.


Det är inte det enklaste att ta hand om pojken när han har lågt blodsocker eftersom han inte märker det själv och svarar nej på alla frågor, som om han har lågt blodsocker, om han är hungrig eller behöver dextrosol. Som tur är så äter han dextrosolen snällt när jag stoppar dem i munnen på honom, men en aning frustrerande är det.

Nåja, han överlevde igår med men det är tur att han har mig. Han hade nog varit död flera gånger om annars vid det här laget, han är en dålig diabetiker.


Idag är det jobb och träning på schemat, privat med Toubab och pole med Jessica hägrar efter jobbet. Sen hem och vila inför lördagscontortion imorgon, och hoppas att älsklingen har tagit bättre hand om sig idag.

Av vintervild - 23 maj 2013 07:15

Hade inte mkt att skriva om igår, men en söt liten flodhäst gör väll alla glada? O helt min typ av humor, hihi.


Sista ryggstretchen igår, det kändes bra förutom att axlarna var stela. Men jag sjönk ordentligt i min cheststand och kunde stå länge utan att få akut andnöd.

Fick en bild på min "ros" som jag inte kan göra utan rep riktigt än, och den är inte bekväm på något sätt. Kan bara bli bättre med andra ord.


  Tur att Clara håller mig, annars hade jag kollapsat :)


I tisdags så slog jag rekord i stå på händer med, hela åtta sekunder! Det kändes som mkt längre när jag stod, men hur som helst så är jag riktigt nöjd :) Och fick det på film, yay!Idag blir det vila, men imorrn är det dags för privat med Toubab och sedan pole med fina Jessica. Men först jobb.

Av vintervild - 20 maj 2013 20:00

Det blev inte mkt att visa från gårdagens OP, men jag jobbar på mina shoulder mounts. Mitt mål är att klara fem i rad, men två o en halv är nytt rekord!


Upp o ner o upp o ner o...


En impro med, inte alls min bästa men jag måste komma in i det igen. Bara att köra, o kanske välja en kortare sång nästa gång...
Imorrn är det OP igen, jag hoppas att jag är mindre illamående och har haft en bättre dag innan dess.

Av vintervild - 20 maj 2013 11:15

En väldigt måndagig måndag idag, jag tror att jag behöver mer helg nu... Hann iaf hämta ut mitt nya pass, jag ser ut som ett troll, komplett med det rosa håret.


Sov dåligt inatt, var illamående mest hela natten och så fort jag rörde på mig så kom minimissen och kurrade i mitt öra. Han är underbar nästan jämt...


Rapport från gårdagens OP kommer senare under dagen, om jag inte somnar så snart jag kommer innanför dörren förståss. Den risken är rätt överhängande.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se