VinterVild

Direktlänk till inlägg 27 maj 2013

Solig måndag

Av vintervild - 27 maj 2013 09:00

Måndag och bättre väder än igår. Det regnade hela dagen från middagstid till sovdags, en perfekt dag att sova middag och göra ingenting på. Vilket var ungefär det som hände med, förutom att vi trotsade vädret och handlade lite mat. Äta bör man, som det heter.


Släppte ut minifjanten i regnet, han blev först överlycklig, men när han insåg att det var vått från alla håll o kanter så gick det över rätt fort o han gick lite deprimerat in. Det var bättre i lördags tyckte han...


Idag är det som sagt finare väder, trevligt att titta ut på genom fönstret. Hinner inte gå ut o njuta av det så mkt dock, har privat med Toubab efter jobbet o sen så köpte älsklingen Starcraft till mig igår så det vill jag gå hem och få igång. Jag försökte igår men det går inte att köra på Lion så måste installera på Windowsdelen av datorn. Suck...


Men nu lite mer jobb, väggarna armerar sig inte själva..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se