VinterVild

Direktlänk till inlägg 26 maj 2013

Sommarkatt

Av vintervild - 26 maj 2013 10:45

Resten av dagen igår var härlig, jag var ute i den stackars försummade trädgården och städade undan så gott det gick. Jag hade sällskap av ett varierande antal katter under tiden och även ett gäng barn som av ngn anledning tyckte att jag såg sällskapssjuk ut. De ville klappa på katterna, katterna ville inte bli klappade på...

Medan jag slet i trädgården så fixade älsklingen mat och efterrätt, underbart god gazpacho och hemmagjord sorbet som vi sedan avnjöt ute på den hjälpligt städade uteplatsen med ett antal nyfikna katter i vägen. Barnen hade som tur var gått vid det laget.


Minimissen hade det underbart i gräset och sedan tvärdog han i soffan när han kom in igen.


  Före - efter


Resten av kvällen förlöpte lugnt, vi tittade på Mad Max 2 och spelade lite Rift innan klockan blev alldeles för mycket och det var dags att sova.


Idag är det inga planer alls, ingen träning planerat utan kvalitetstid med älsklingen som gäller. När han väl orkar vakna då förståss :P Jag håller även på att göra sojamjölk med min juicemaskin för första gången, får se om det blir drickbart eller inte. Jag återkommer på den fronten.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se