VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 maj 2013

Gårdagens op

Av vintervild - 20 maj 2013 20:00

Det blev inte mkt att visa från gårdagens OP, men jag jobbar på mina shoulder mounts. Mitt mål är att klara fem i rad, men två o en halv är nytt rekord!


Upp o ner o upp o ner o...


En impro med, inte alls min bästa men jag måste komma in i det igen. Bara att köra, o kanske välja en kortare sång nästa gång...
Imorrn är det OP igen, jag hoppas att jag är mindre illamående och har haft en bättre dag innan dess.

 
ANNONS
 
m

m

21 maj 2013 16:28

det är eventuellt ett ganglion, har kollat upp det förut och fick då det beskedet och att jag skulle avvakta. men sen har en släkting som är ortoped känt på den och han tycker den känns skum, väldigt hård och sitter långt in.. han tycker att jag ska röntga den, men efter mina skador pallar jag inte riktigt en operation till på ett tag, så jag låter det vara.. har haft den i nästan två år så jag klarar mig nog ett tag till. :p

http://ovanmarken.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se