VinterVild

Direktlänk till inlägg 16 maj 2013

Lång, trött dag.

Av vintervild - 16 maj 2013 20:00

En lång dag idag, lång dag. Somnade sent efter ryggstretch och sista nivå 5 (sista rygg är nästa vecka) och dessutom så tyckte lillmissen att det var en bra idé att träna högkurrning och mattetramp mitt i natten så där var jag vaken ett slag. En mycket lång och trött dag idag med andra ord.


Träningen igår gick bra, jag överdoserade koffein för att orka med och är rätt nöjd med det hela. Lyckades nästan stå helt själv i contortion handstand, en vacker dag så kommer jag att få till det.

Nivå 5 gick även det bra, fick till ett trick som jag tränat länge på. Nu ska jag bara lyckas med en perfekt spagat i den åxo, med mina dumma ben så kan det ta ett tag...


Idag blev det en timme med Toubab, lite handstående och akro. Jag håller på att träna på ett nytt golvakrotrick som nog kan vara görbart.


Men nu är jag hemma och är trött. Älsklingen är kvar på jobbet och jag vet inte när han kommer. Risken finns att jag sussar sött då. Precis som lilla minifjant gör bredvid mig i soffan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se