VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 maj 2013

Regn hos mig

Av vintervild - 14 maj 2013 11:30

Det regnar ute, passande när jag har massor med jobb att göra och ändå inte kan njuta av ngt vårväder. Det kommer att bli en lång dag idag...


Träningen igår gick bra, tog igen ett pass på nivå 4 och det är alltid lika roligt. Vi fick träna true grip handspring som är väldigt läskigt och som jag inte alls lyckades med, men jag ska någon dag.

Sen lite roliga combos som kan bli väl användbara i framtiden:


Wiii!!


Handståendet efter gick åxo helt ok, bättre än förra veckan. Jag stod inte så mkt längre än jag brukar, iaf inte med bra teknik. Lyckades stå som en krok en gång, höll på att skratta ihjäl mig :) Filmade lite, men har inte hunnit kolla om det blev ngt värt att visa. Det blir alltid sämre när kameran åker fram.


Katterna och älsklingen mår bara bra, och livet i allmänhet rullar på. Som det brukar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se