VinterVild

Direktlänk till inlägg 11 maj 2013

Dyk-katt

Av vintervild - 11 maj 2013 21:15

Det har inte hänt så mkt intressant i mitt liv på sistonde, därav att det är så tyst här. Ingen lördagscontortion idag, fina Clara är bortrest så vi får ta igen dubbelt så mkt nästa vecka istället. Jag körde lite benstretch hemma och har börjat stretcha hamstrings igen, men det är en bit att gå innan jag är där jag vill vara. Jag skulle kunna trycka mig ner i en spagat men sakta är det som gäller, ett steg i taget.


Imorgon så ska jag och älsklingen ut och dyka på vrak hela dagen, vi packade allt nyss och lillmissen såg noga till att vi hade med det viktigaste:


 Jag vill åxo dyka, mamma!


Snart ska jag sova, det blir en relativt tidig morgon imorgon och jag har sovit lite dåligt den sista tiden. Behöver min skönhetssömn...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se