VinterVild

Direktlänk till inlägg 7 maj 2013

Trötthet och mkt träning

Av vintervild - 7 maj 2013 07:30

Trött idag, föga förvånande. Jag ser fram emot ledig torsdag, önskar att jag hade tid att vara ledig även på fredag men jag tror att det kan bli svårt. Skulle vara skönt med extra sovtid dock...


Igår blev det massor med träning, jag tog igen på nivå 4 och sedan handstående. Inte det bästa handståendepasset jag har haft eftersom jag var så trött att jag höll på att somna och var tvungen att sitta på golvet och vila mellan varje moment, men så är det ibland.


På nivå 4 tränade vi att hoppa upp i brass monkey, vilket inte gick så bra för jag tränar aldrig brass. Men det är bara bra att träna på nya saker.

Sedan körde vi batman och jag tränade mest på min svagare sida som har blivit negligerad pinsamt länge och det gick helt ok. Inte lika smidigt som på den starkare sidan men det kommer.

Gjorde även olika cupid-drop och den här gillade jag skarp:Måste bara få till den snabbare och smidigare så kommer den att bli supersnygg.


Idag blir det vila, måste förbi ett passkontor och skaffa nytt pass innan vi åker till Egypten och sedan så ska jag försöka komma i säng i god tid för en gångs skull. Vi får se hur det går...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se